Priyanka Chopra gaat wild juichen op Pal Serena Williams bij US Open terwijl ze wedstrijd wint in 44 minuten

Inhoudsopgave:

Terwijl Serena Williams in minder dan een uur door de kwartfinale van de US Open vloog, verloor een van haar grootste fans - Priyanka Chopra - bijna haar verstand tijdens het juichen op het tennispictogram.

De reactie van Priyanka Chopra op de epische overwinning van Serena Williams op Qiang Wang op 3 september was alles. Priyanka, 37, stond in de tribune van Arthur Ashe Stadium in NYC toen Serena door Qiang, 27, in twee rechte sets blies, 6-1, 6-0. De wedstrijd duurde slechts 44 minuten, wat een knipoog is naar tennis. Haar wedstrijd met verwarmde rivaal Maria Sharapova duurde langer en dat was binnen een uur voorbij! 44 minuten was echter genoeg tijd voor Priyanka om de show te stelen met haar gejuich. De betere helft van Nick Jonas werd wild terwijl hij om Serena schreeuwde, haar ogen wijd van verbazing over het kijken naar de "Greatest aller tijden" in actie. Priyanka, samen met haar moeder, Madu Chopra, zag eruit alsof ze de tijd van hun leven hadden toen Serena haar plaats in de halve finales van de US Open veiligstelde.

Serena en Priyanka zijn naar verluidt al jaren goede vrienden, volgens de Daily Mail, en beiden woonden de bruiloft van wederzijdse vriend Meghan Markle in 2018 bij. Serena waardeerde het waarschijnlijk dat ze zo'n goede vriend getuige was, niet alleen van haar snelle overwinning, maar ook wees haar 100e overwinning. "Ik had nooit gedacht dat ik tot 100 overwinningen zou komen en er nog steeds zou zijn, maar ik ben dol op wat ik doe, " zei Serena na de wedstrijd, volgens The Guardian. Gevraagd naar haar enkel, die ze verdraaide tijdens haar vierde ronde overwinning op Petra Martic op 1 september, zei Serena dat ze zich 'goed voelde'.

"Het is een moeilijk jaar geweest, maar fysiek voel ik me geweldig en vooral heb ik gewoon plezier wanneer ik hier kom", voegde ze eraan toe. Ze wordt geconfronteerd met vijfde zaad Elina Svitolina in de halve finale. Ze is nu twee overwinningen verwijderd van een potentiële 24e grote titel, die Margaret Court zou binden voor de meeste Gram Slam-overwinningen.

"Het voelt goed, " zei Serena dat ze zich in dat soort zones bevindt, volgens ESPN. "Het voelt alsof, 'OK, dit is waar ik voor heb getraind. Dit is hoe hard ik heb gewerkt. ' Het voelt alsof, weet je, hard werken loont als dat gebeurt. ”Serena sloot de wedstrijd af met 25 winnaars versus nul voor Wang, die in haar eerste grote kwartfinale speelde. "Ik heb aan mijn snelheid gewerkt, foto's genomen, " zei Serena. “Ik gaf haar niet teveel kansen in de wedstrijd. … Dat is een goede stat voor mij. Het is goed omdat ik me over het veld wil kunnen bewegen. Ik beweeg wanneer ik wil bewegen. Ik denk dat ik vanavond wilde verhuizen. '

Serena staat op 5 september tegenover Elina Svitolina. De kans is groot dat Priyanka er ook zal zijn om die wedstrijd te bekijken.