US Open 2015: Serena Williams Vs. Venus Williams Live Stream - Kijken

Inhoudsopgave:

Terwijl de US Open kwartfinale van start gaat, nee. 1 gerangschikt Serena Williams hoopt haar Grand Slam-kroon terug te winnen. Ze moet nu echter haar zus, Venus Williams, overwinnen in een episch duel op 8 september. Klik om de livestream nu te BEKIJKEN!

Het is broer of zus rivaliteit op zijn best als Serena Williams, 33, het opneemt tegen grote zus, Venus Williams, 35, in wat belooft een epische tenniswedstrijd te worden in de kwartfinales van de prestigieuze US Open op 8 september. Kan Serena Venus overweldigen en uiteindelijk de trofee optillen, of zal Venus de kansen verstoren?

De actie begint om 19.00 uur EST, dus stel je klokken in en zorg ervoor dat je klaar bent om te kijken, omdat je deze niet wilt missen. Het is zeker een absolute klassieker tussen twee van de grootste tennisspelers die het spel ooit hebben gespeeld. KLIK HIER OM DE LIVE-STREAM TE BEKIJKEN!

Serena heeft dit jaar korte metten gemaakt met haar tegenstanders in het toernooi. In de eerste ronde flitste ze de eerste set tegen Vitalia Diatchenko met 6-0 voordat haar tegenstander met pensioen ging in de tweede set twee wedstrijden naar beneden. Kiki Bertens was de volgende die de macht van Serena voelde in ronde twee. Serena moest een beetje zweten in ronde drie tegen Bethanie Mattek-Sands nadat ze de openingsset verloor. Serena vocht echter terug om te winnen. En in haar laatste ronde keerde Serena terug naar haar onberispelijke beste en versloeg ze Madison Keys in een brute weergave.

Venus had een beetje moeite in haar eerste ronde-wedstrijd en bracht Monica Puig 2 sets op 1 na het verlies van de tweede set van die wedstrijd. Irina Falconi gaf Venus ook problemen, maar de in Compton geboren sportster overwon haar met 2 sets naar 1. Venus was in ronde drie terug op haar best toen ze Belinda Bencic in rechte sets versloeg. En ze sloeg vorm in ronde vier, het verwijderen van Anett Kontaveit 6-2, 6-1 met gemak.

Serena heeft het recht zich zorgen te maken om haar zus. Hun algemene head-to-head record is 15 overwinningen voor Serena tot 11 overwinningen voor Venus. Serena weet dat ze het zwaar zal hebben. "Ze is een speler die weet hoe te winnen, weet hoe ze me kan verslaan en kent mijn zwakheden beter dan wie dan ook, " vertelde Serena ESPN.

Wie denk je dat gaat winnen? Laat ons weten wat je denkt in de reacties hieronder.