VS versus Nicaragua Live stream: bekijk de Gold Cup-voetbalwedstrijd online

Image
Image
Image
Image

Na nauwelijks door Martinique te zijn geraakt, nemen de Verenigde Staten het nu op tegen Nicaragua in de laatste wedstrijd van de Gold Cup groepsfase van 2017. De wedstrijd van 15 juli begint om 19:00 uur ET, dus let op elke spannende seconde.

De Verenigde Staten hebben vrijwel hun reis geboekt naar de knock-outrondes. Nadat hij Martinique nipt had verslagen na een teleurstellende gelijkspel tegen Panama, gaat de USMNT deze wedstrijd met Nicaragua in met 4 punten. Zelfs als ze verliezen, kunnen ze toch doorgaan naar de volgende ronde. Te oordelen naar hun zwakke prestaties tegen het team van de Franse regio, konden de VS heel goed verliezen van La Azul Y Blanco. Als de Amerikanen hun plek in het toernooi willen behouden, kunnen ze beter alles naar het FirstEnergy Stadium in Cleveland, Ohio brengen. Anders moeten ze de rest van de Gold Cup van de tribunes bekijken.

Hoewel de Verenigde Staten niet hun sterkste team aan het veld zetten, was het schokkend om te zien dat ze zo dicht tegen Martinique aan het verliezen waren. De Amerikanen scoorden zelfs niet in de eerste helft. Het eerste doelpunt van hun wedstrijd kwam op minuut 54, toen Omar González, 28, eindelijk de achterkant van het net vond. Jordan Morris, 22, verdubbelde tien minuten later de score voor de Amerikanen, maar Kevin Parsemain, 29, scoorde op een doelpunt dat keeper Brad Guzan, 32, "beter had moeten redden", aldus ESPN. Kevin was niet klaar, want hij maakte een schot in de 76e minuut dat over Brad's hoofd en in het net schoot. Het kostte Jordan Morris om de tweede helft van zijn beugel op te pakken om de 2-2 stand te verbreken. Na verbinding te hebben gemaakt met een Gyasi Zardes, 25, pass, vernietigde Jordan de bal om de VS een 3-2 overwinning te bezorgen.

“Ik denk dat we het onszelf erg moeilijk hebben gemaakt. We hadden het veel beter kunnen doen. Dat is het teleurstellende deel, het feit dat we twee doelen hebben laten liggen, ”zei Omar Gonzalez na het spel, volgens Sports Illustrated. “Voor de toekomst is hier veel te leren en ik ben blij dat we het nooit hebben opgegeven. Maar er zijn absoluut dingen die we kunnen verbeteren. 'Hopelijk heeft coach Bruce Arena, 65, zijn line-up correct aangepast om die' verbeteringen 'te maken.

Zoals het is, hebben de VS misschien een pauze gekregen door Nicaragua als hun laatste tegenstander te hebben. De winstloze Pinoleros viel eerst met 0-2 van Martinique, voordat hij een 1-2 verlies leed voor Panama. Hoewel ze in staat waren te scoren tegen Los Canaleros, is er dus een kans dat Nicaragua dit punt bij de Gold Cup toch met een overwinning eindigt?

Sportfans kunnen dit spel bekijken via de officiële berichtgeving van Fox Sports (na het invoeren van de juiste inloggegevens.) KLIK HIER OM DE VS TE BEKIJKEN. NICARAGUA LIVE STREAM

Met wie wil je deze wedstrijd winnen? Denkt u dat de VS samen actie zullen ondernemen?