VS VS. Panama Live Stream: bekijk de CONCACAF Gold Cup-wedstrijd online

Inhoudsopgave:

VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA! Het herenteam van de Verenigde Staten trapt af voor de CONCACAF Gold Cup 2017 op 8 juli. De USMNT speelt om 16.30 uur ET in Panama in Nashville, dus luister goed naar elke kick, block en goooooal!

Het is tijd voor het beste van de Confederation of North, Central America en Caribbean Association Football om samen te komen en te strijden voor de CONCACAF Gold Cup! De Verenigde Staten gaan voor een zesde Gold Cup, terwijl Panama de trofee voor het eerst wil verhogen. Deze twee teams ontmoeten elkaar voor de eerste wedstrijd in Groep B-actie. Een enkel verlies kan een team ervan weerhouden de kwartfinales te halen, dus verwacht dat beide partijen dit spel spelen alsof het hun laatste is. Het zou een spannende game moeten zijn, zodat voetbalfans beter geen seconde missen.

De VS zullen proberen hun vaart erin te houden. De Amerikanen scoorden een indrukwekkende overwinning op hun Wereldbekerrivalen Ghana in een internationale vriendschappelijke wedstrijd op 1 juli. Dom Dwyer, 26, scoorde zijn eerste doelpunt sinds hij een Amerikaans staatsburger werd en in de 19e minuut van de wedstrijd het eerste bloed tegen de Afrikaanse kant trok, per ESPN. De VS domineerden het grootste deel van de eerste helft en Kellyn Acosta, 21, bracht de VS kort na de helft met 2-0 op. Asamoah Gyan, Ghana, 31, probeerde op minuut 60 een rally te starten, maar de spits van Al-Ahli Dubai FC kon zijn team niet naar de overwinning leiden. De VS won met 2-1, hun eerste grote internationale vriendschappelijke overwinning op Ghana sinds hun rivaliteit in 2006 begon.

"Ik ben waanzinnig trots op [Dom] en zo blij voor de algehele overwinning voor de MNT, " zei USMWNT vooruit en tweevoudig FIFA Women's World Cup-kampioen Sydney Leroux, 27, volgens The Guardian over haar man, Dom. “Ik ben dol op het feit dat we allebei uit andere landen naar de VS zijn gekomen en onze dromen samen kunnen achtervolgen door het embleem te dragen dat zoveel voor ons betekent. Wanneer hij scoorde, is het echt moeilijk om het gevoel te beschrijven. Alleen koude rillingen. Ik weet dat dit slechts het begin voor hem is. '

De VS en Panama delen Groep B met Nicaragua en Martinique, een Caribisch eiland dat technisch gezien deel uitmaakt van Frankrijk. De Top Twee teams in elke groep gaan door naar de knock-outfase. Met Martinique met een bevolking van minder dan een half miljoen, is het waarschijnlijk dat deze groep een driewegrace wordt tussen de VS, Nicaragua en Panama. Met elk team dat slechts één keer in de groepsfase speelt, kan een enkel verlies of een gelijkspel uiteindelijk fataal zijn. De druk staat zeker op. In Groep A zullen Honduras, Costa Rica, Canada en Frans-Guyana het opnemen om de top twee. Groep C ziet Mexico, El Salvador, Jamaica en Curaçao.

Voetbalfans die de VS versus Panama-game willen zien, kunnen dit doen via de officiële berichtgeving van Fox Sports (nadat ze de juiste inloggegevens hebben ingevoerd.) KLIK HIER OM DE VS TE BEKIJKEN. PANAMA GOUDEN KOP LIVE STREAM